©

Redactie

Inloggen

Lost your password?

Bijna 3000 Krim inwoners hebben de overheid "hotline" gecontacteerd
Gepost door  admin admin Gepostop  18-04-2014 00:00 18-04-2014 00:00 733  keer gelezen 733 keer gelezen  0 reacties0 reacties News News
printer
NewsDe wil van Burgers van de Krim en Sevastopol om te verhuizen naar het vasteland grondgebied van Oekra´ne groeit. Met name de "hot lijn " heeft de regering van Contact Center ongeveer 3000 aanvragen ontvangen van de Crimeans. Dit werd aangekondigd door vice-minister voor Sociaal Beleid - stafchef Viktor Ivankevych op een expertmeeting over de sociale bescherming van migranten uit de Krim.

"Elke dag wordt het aantal steeds groter dat de Krim, het bezette grondgebied willen verlaten en naar de verschillende regio's van Oekra´ne willen. Het merendeel van de problemen die zij tegemoet aan de zorgen huisvestingsvraagstukken (elke derde van het totale aantal) en sociale bescherming (elke zesde) ", - zei Ivankevych . Dus, volgens hem, de belangrijkste, nog steeds een praktische sociale ondersteuning aan immigranten, Crimeans Minsotspolitiki ondergeschikte organen van de sociale bescherming.

Vice-minister - Stafchef heeft gezegd dat de staat sociale steun beschikbaar heeft voor allen, zonder uitzondering, Crimeans. In het bijzonder gezinnen met kinderen, gezinnen met lage inkomens, gehandicapte kinderen en gehandicapten uit de kindertijd. Met ingang van 15 april en van de sociale bescherming van de bevolking bleek 771 deze familie, waarvan 47 gezinnen al de beoogde soorten sociale betaalde uitkeringen , en 629 families voortgezette afspraak. Daarnaast is ongeveer 95 andere families verzocht met redenen die onmiddellijk wordt verwerkt bevestigen.

"Vandaag, de regionale kantoren van het Pensioenfonds ontvangen gepensioneerden hun pensioen, verplaatst van ARC 1315 . Ik merk dat al het pensioen worden betaald van maart, met 9 gepensioneerden - de nieuwe woonplaats. Lid van de PF betrokken verzenden van persoonlijke bestanden Krim met pensioen " , - zei Viktor Ivankevych .

Vice-minister - stafchef heeft meegedeeld dat de centra van sociale diensten voor gezinnen, kinderen en jongeren actief samen met 799 gezinnen ontheemde kinderen en 68 enkele persoon. Bijna de helft van hun problemen wordt onderhandeld, anderen hebben het probleem opgelost. Hij benadrukte dat geen van deze gezinnen en singles, geen van de aanvragers niet onbeheerd worden achtergelaten.

"Niet zonder toezicht en werkzoekenden in de nieuwe woonplaats worden gelaten. Als burgers van de staat Employment Center is klaar om 63.000 banen, onder hen zeer. Begin april op het zoeken naar een baan vroeg 398 Crimeans en Op 10 april, 65 worden gebruikt . Dus de werklozen kregen 207 mensen, waarvan 122 m zijn geplande betaling van werkloosheidsuitkeringen, de andere wordt gemaakt " , - zei Ivankevych .

Evenzo, vice-minister - Chief of Staff, ten dienste van de burgers van de Krim de verplichte nationale sociale verzekeringsfondsen. Momenteel zijn er 7 applicaties voor sociale verzekering tegen arbeidsongevallen en beroepsziekten de verzekering voordelen te verkrijgen. Vijf van hen hebben al betaling genomen, een ander beroep niet is behandeld.

"Natuurlijk, niet alle vragen vyrishylysya bijzondere spoedeisendheid worden geblokkeerd bankrekeningen van inwoners van de Krim en Krim probleem dat een bedrijf had op het schiereiland. Ik stel vast dat het advies in dit opzicht actief worden onderhouden met de Nationale Bank en de Dienst Migratie van Oekra´ne " , - zei Viktor Ivankevych .

Bron: Ministerie van Sociale Zaken van Oekra´ne
Vertaling: Bob Wouda
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.